Coaching

Heb je het gevoel dat het allemaal ’te veel’ is? Je komt tijd te kort voor alles wat je moet doen, er is geen ruimte voor de dingen die je wilt doen, geen ruimte voor jezelf.

 


“Ik stelde hoge eisen aan mezelf”, zei ze. “Ik dacht dat ik dit helemaal alleen kon. Ik ben een onafhankelijke slimme vrouw, maar ik weet niet hoe ik dit patroon kan stoppen”.

Dit is het verhaal van één van mijn cliënten. En het verhaal van de meeste van mijn cliënten. Want dit is een van onze grootste problemen: onze worsteling met onze mindset en onszelf.

Mijn cliënten vragen niet graag om hulp. Omdat ze alles zelf willen doen. Ze zijn onafhankelijk, intelligent en hebben een goed leven – meestal. Maar wat je niet ziet, is wat er door hun hoofd gaat. En dat is veel. Ze willen de controle houden. Ze vinden hun manier om ermee om te gaan. Maar als het te veel wordt, is het weer overweldigend. Ze voelen zoveel druk. Ze kunnen zich angstig voelen. En dan is er de uitputting. Maar ze krijgen de controle weer terug.

Herken je jezelf hierin? Weet dan dat je hier niet alleen in staat.

Dit is mijn expertise. Ik ken en voel uw strijd tot op het bot. Vanuit al mijn ervaring die ik heb als psycholoog en coach, maar ook omdat ik precies zo was als jij.

Je bent meer dan welkom om een gratis sessie in te plannen om te kijken of ik je kan helpen met je worstelingen en verlangens.