Meertalig & flexibel

Women in Alignment

Ik ben Lydia Koken, 41 jaar en al meer dan 15 jaar psycholoog (MsC) en coach. Mijn hart ligt bij het coachen van vrouwen die worstelen met hun mindset, beperkende overtuigingen en voor hen die niet het gewenste leven leven. Vrouwen die klaar zijn om hun mentale blokkades te doorbreken en hun dromen achterna te gaan. Of je je nu overweldigd, angstig of gestrest voelt, ik zal mijn ervaring en kennis die ik heb opgedaan gebruiken om je te leren hoe je een evenwichtiger leven vol positiviteit kunt leiden. Ik heb expertise opgedaan door het voltooien van mijn masters, verschillende diploma’s en cursussen, waaronder Cognitieve Gedragstherapie, Positieve Psychologie en Coaching om er maar een paar te noemen. Deze gebruik ik als basis voor het Women in Alignment Programma.


Momenteel woon ik met mijn man en 3 kinderen (10, 8,5 jaar) in Spanje. Van oorsprong ben ik Nederlandse, maar woon sinds 8 jaar in het buitenland. Ik hou ervan om buiten te zijn en nieuwe plaatsen te ontdekken, van ongerepte stranden tot de beste café’s en restaurants (ik ben een foodie:)). Ik lees meestal 3 boeken tegelijk, doe aan yoga, ga graag wandelen en speel sinds kort padel.

Het is mijn missie om je de weg te wijzen naar een leven vol liefde, innerlijke rust en afstemming. Het gewenste leven dat JIJ graag leeft. Zonder je innerlijke strijd te voelen, maar gevuld met vreugde en recht uit je hart komend. Ik vind dat je een leven verdient waar je van houdt en dat je dat voelt van je tenen tot de top van je hoofd.

Ik ben een grote fan van positieve psychologie, de Wet van Aantrekking, het werk van Byron Katie. Ik gebruik ook mijn ervaring die ik heb opgedaan door te werken als gecertificeerd Cognitief Gedragstherapeut – wat nog steeds de meest evidence based methoden zijn om te gebruiken voor psychologische behandelingen.

Mijn belangrijkste boodschap is dat ik geloof in de kracht en schoonheid van elke vrouw, dat alles mogelijk is zolang je het innerlijke werk in jezelf doet.

Ik geloof in echte verbindingen en weet waar het in het leven echt om gaat. Dat heb ik geleerd door een paar moeilijke periodes in mijn leven, toen we net naar Spanje waren verhuisd en mijn vader was overleden. Een van zijn laatste woorden was:
” Er is maar één ding dat telt, dat is LIEFDE”.

en hij kon niet meer gelijk hebben.

Ja, mijn leven is niet alleen zonneschijn en rozen. Ik ken alle kanten van het leven. Hoe het voelt dat je leven een slechte film is en je emoties als een achtbaan gaan.

En nog meer dit laatste jaar, waarin ik afscheid moest nemen van mijn geweldige schoonzus en mijn lieve vriendin, beiden veel te jong gestorven aan kanker, hun jonge gezinnen achterlatend.

Ik voel steeds meer om mijn missie te leven.

We leven NU. Laten we er zoveel mogelijk van genieten. Dus dit is wat ik graag wil verspreiden, zodat je volop geniet van je leven. Ook als de andere kanten van het leven opduiken. Hou van je leven. Vind de liefde in jezelf. Begin het leven te leven waar je van houdt. Het is het enige dat telt…